Υλικά
-
1 lt φρέσκο γάλα Φάρμα Κουκάκη
-
2 κ.σ. ζάχαρη
-
4 κ.σ. κορν φλάουρ (γεμάτες)
-
Ροδόνερο
-
Φρέσκα φρούτα (ψιλοκομμένα)
-
Φιστίκια Αιγίνης (ολόκληρα)
-
Ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε σε μία κατσαρόλα το κρύο γάλα, τη ζάχαρη και το κορν φλάουρ.
- Αφού λιώσει το κορν φλάουρ, βάζουμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
- Αφήνουμε το μίγμα να δέσει και να πήξει (8 με 10 λεπτά).
- Ραντίζουμε το ταψί µε λίγο ροδόνερο.
- Αδειάζουμε την ελαφριά κρέμα για το μαλεμπί.
- Την αφήνουμε να κρυώσει καλά.
- Αφού κρυώσει τη βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.