Τα προϊόντα της Φάρμα Κουκάκη βραβεύονται για συνεχόμενα χρόνια στα Διεθνή Βραβεία International Taste Awards (iTi) για ανώτερη γεύση τους.
Πρωταγωνιστής στα βραβεία 2023 ήταν το Κεφίρ με Κόκκινα Φρούτα, το οποίο βραβεύτηκε με Crystal Taste Award σημειώνοντας εξαιρετική επιτυχία, αφού είναι το 1ο ελληνικό Κεφίρ που λαμβάνει βραβείο Crystal από τη Φάρμα Κουκάκη! Για 3 συνεχόμενες χρονιές, το Κεφίρ με Φράουλα, Βύσσινο και Σμέουρο της Φάρμα Κουκάκη αριστεύει με κορυφαία βαθμολογία 3 αστεριών.
Εκτός από το Κεφίρ με Κόκκινα Φρούτα, στα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης 2023 διακρίθηκαν με εξαιρετικά υψηλές βαθμολογίες και τα παρακάτω προϊόντα της Φάρμα Κουκάκη:
- Κεφίρ: Superior Taste Award με 3 αστέρια, για 2η συνεχόμενη χρονιά
- Γιαούρτι Στραγγιστό 10% λιπαρά: Superior Taste Award με 3 αστέρια
- Γιαούρτι Στραγγιστό 2% λιπαρά: Superior Taste Award με 2 αστέρια
Τα προϊόντα της Φάρμα Κουκάκη μετρούν περισσότερες από 30 βραβεύσεις και 60 αστέρια στα Superior Taste Awards, γεγονός που αποτελεί για εμάς τιμητική διάκριση, αφού λειτουργεί ως επιβράβευση για την καθημερινή προσπάθεια των ανθρώπων μας να διατηρούν αναλλοίωτη την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών και των προϊόντων, αλλά και να διασφαλίζουν τις υψηλότερες προδιαγραφές στην παραγωγική διαδικασία.
Άλλα προϊόντα που βραβεύτηκαν τα προηγούμενα χρόνια και έλαβαν εξαιρετικές διακρίσεις είναι τα εξής:
- Γάλα Φρέσκο Πλήρες 3,9% λιπαρά
- Γάλα Φάρμας Πλήρες 3,9% λιπαρά
- Γάλα Φάρμας Ελαφρύ 1,5% λιπαρά
- Σοκολατούχο Γάλα Choco Full
- Σοκολατούχο Γάλα High Protein
- Επιδόρπιο Κρέμα Βανίλια
- Επιδόρπιο Γιαουρτιού Fruitful με Ροδάκινο, Βερίκοκο, Σταφύλι
- Επιδόρπιο Γιαουρτιού Fruitful με Φράουλα, Κεράσι, Ρόδι
Τα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης iTi είναι η μόνη σφραγίδα ποιότητας στην γεύση η οποία δίνεται από διαμορφωτές γνώμης, οι οποίοι είναι βραβευμένοι με Michelin Σεφ & Γευσιγνώστες. Οι κριτές της επιτροπής του iTi, προερχόμενοι από 17 διαφορετικές χώρες, είναι μέλη μεγάλου κύρους οργανισμών εστίασης στην Ευρώπη, όπως Maîtres Cuisiniers of France, Académie Culinaire de France, Hellenic Chef's Association, Academy of Culinary Arts, Euro-Toques, Federazione Italiana Cuochi, Nordic Chefs Association, Associaciones des Cocineros de España, World Master Chefs Society, Verband der Köche Deutschlands.
Κατά την διάρκεια των δοκιμών, κάθε προϊόν υπόκειται σε μια γευσιγνωσία στα 'τυφλά΄ σύμφωνα με αυστηρούς κανόνες οργανοληπτικής ανάλυσης.