Εξαγωγές γαλακτοκομικών προϊόντων της Φάρμα Κουκάκη

Η κορυφαία ποιότητα προϊόντων με τη σφραγίδα της Φάρμα Κουκάκη κερδίζει και τις αγορές του εξωτερικού

Το Σεπτέμβριο του 2011 ξεκίνησε η πρώτη στρατηγική συνεργασία με αντιπρόσωπο και διανομέα γαλακτοκομικών ελληνικών προϊόντων στην Ιταλία.

Έκτοτε, η Φάρμα Κουκάκη εξάγει τα προϊόντα της ολοένα και σε περισσότερες χώρες. Το γνήσιο Ελληνικό γιαούρτι έχει αποκτήσει μεγάλη αναγνωρισιμότητα στο εξωτερικό και οι καταναλωτές αποζητούν πλέον τα ποιοτικά γαλακτοκομικά προϊόντα της Φάρμα Κουκάκη.

Πέρα από την εμπορική επιτυχία, το απολαυστικό, κορυφαίας ποιότητας γιαούρτι της Φάρμα Κουκάκη βραβεύθηκε με Χρυσό αστέρι στο διαγωνισμό Great Taste Awards 2013 στο Λονδίνο.

Το 2017 την ανώτατη διάκριση με 3 χρυσά αστέρια (εξαιρετική γεύση) έλαβαν το Πλήρες Στραγγιστό Γιαούρτι & το Επιδόρπιο Γιαουρτιού Fruitful με Φράουλα, Κεράσι, Ρόδι της Φάρμα Κουκάκη στον διαγωνισμό του κορυφαίου Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης & Ποιότητας (iTQi) 2017.

Το ίδιο έτος (2017) το Κεφίρ με στέβια & φρούτα Φάρμα Κουκάκη έλαβε εξαιρετική διάκριση συμμετέχοντας στο Anuga Taste Innovation Show (στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων & ποτών Anuga 2017 στην Κολωνία) ως ένα από τα πιο καινοτόμα νέα λανσαρίσματα στην Ευρώπη.